Úvod do O-kroužku

O-kroužky jsou druh gumového těsnění s kruhovým průřezem.Vzhledem k jeho O-sekce, se nazývá O-ring nebo O-ring.Začalo se to objevovat uprostřed devatenáctého století, kdy se používalo jako těsnící prvek tlakové láhve parního motoru.


Vzhledem k nízké ceně, jednoduché výrobě, spolehlivé funkci a jednoduchým instalačním požadavkům, O-ring je nejčastějším mechanickým designem pro těsnění.O-ring nese desítky megapacalů (kiloliber) tlaku.O-kroužky mohou být použity v statických aplikacích nebo v dynamických aplikacích wher&Up;101; mezi součástmi je relativní pohyb, jako je hřídel rotačního čerpadla a píst hydraulického válce.


Specifikace a modely O-kroužků zahrnují zejména specifikace uhso kroužku, uhpo kroužku, uno kroužku, DHO kroužku, pístové tyče O-kroužku, vysokoteplotní O-kroužky, vysokotlaké O-kroužky, korozivzdorné O-kroužky a opotřebované O-kroužky.


Standardy O-ringu zahrnují především GB 1235-76, GB 3452.1-92; japonský P typ, G typ, s typ, SS / V typ, F typ, americký as568, britské řady; evropská s érie


Technické požadavky O-ringu zahrnují požadavky na vzhled, požadavky na rozměry a požadavky na hmotnou fyzickou výkonnost.


Požadavky na vzhled odpovídají GB / t3452.2-2007


Požadavky na materiál vyhovující Hg / t2579-2008


Požadavky na rozměry musí odpovídat GB / t3452.1-2005


2024 Qingdao Bright Rubber & Plastic Co., Ltd Všechna práva vyhrazena.