Opatření pro tulení oleje

První.Přípravy a opatření před startem


a. Komplexní kontrola, zda je mechanická těsnění, příslušenství a potrubí kompletní a splňují technické požadavky.


b. Zkouška statického tlaku se provede před zahájením mechanického těsnění, aby se zjistilo, zda dochází k úniku mechanického těsnění.Pokud existuje mnoho úniků, příčiny se musí zjistit a odstranit.Pokud je stále neplatný, musí být rozebraný, zkontrolován a znovu instalován.Celkový tlak statického tlaku je 2-3kg / cm2.


c. Otočte čerpadlo a zkontrolujte, zda je lehké a rovnoměrné.Je-li soustružné zařízení tvrdé nebo nehybné, zkontrolujte, zda je montážní velikost špatná a zda je instalace přiměřená.


Dva.Instalace a vypnutí


a. Uchovávejte před startem uzavírací komoru plnou kapaliny.Při přepravě tuhého média se uzavírací komora ohřívá párou, aby se médium rozpustilo.Před startem se musí otáčecí zařízení otáčet, aby nedošlo k rozbití měkkého kroužku v důsledku náhlého nastartování.


olejová těsnění


olejová těsnění


b. U mechanického těsnění, které používá systém těsnění oleje mimo čerpadlo, se nejprve nastartuje systém těsnění oleje.Zastavte uzávěr oleje, konečně po vypnutí.


c. Po zastavení tepelného olejového čerpadla nemůže být okamžitě zastavena chladicí voda v dutině olejové těsnění a koncová utěrka.Chladicí voda může být zastavena pouze tehdy, když teplota oleje na koncové straně těsnění klesne pod osmdesát stupňů, aby nedošlo k poškození těsnících částí.


Tři.Činnost


a. Pokud dojde k mírnému úniku po spuštění čerpadla, musí být po určitou dobu pozorován.Pokud se netěsnost po čtyřech hodinách nepřetržitého provozu nesnižuje, musí být čerpadlo zastaveno pro kontrolu.


b. Operační tlak čerpadla musí b ýt stabilní a kolísání tlaku nesmí být větší než 1kg / cm2.


c. Při provozu čerpadla se musí zamezit vzniku evakuace, aby se předešlo suchému tření těsníc ího povrchu a poškození těsnění.


Vždy zkontrolujte stav těsnění.V průběhu provozu, pokud únik překročí normu, nesmí být těžký olej vyšší než 5-min a lehký olej nesmí být větší než 10 / min. Pokud nedojde ke zlepšení během dvou-3 dnů, musí být čerpadlo zastaveno, aby se zkontrolovalo uzavírací zařízení.


Předchozí: Obecné znázornění O-kroužku další: No

2024 Qingdao Bright Rubber & Plastic Co., Ltd Všechna práva vyhrazena.